Betalingspagina Korfbaldagen

Bedankt voor je aanmelding voor de Skills Korfbaldagen 2021.

De kosten voor de inschrijving zijn afhankelijk van de club waar je speelt. Ben je een speler van KV DOS Kampen Veltman, dan heb je geluk en neemt de club een deel van de kosten voor haar rekening. Je kunt veilig betalen via iDeal. Vul het betaalformulier (hieronder) in met de juiste gegevens. Je inschrijving is pas definitief als het inschrijfgeld bij ons ontvangen is.

Totaal: € -

Je kunt het bedrag ook handmatig overmaken:

  • IBAN nummer: NL48 INGB 0007 2286 63
  • t.n.v. KorfbalSkills
  • Omschrijving: Korfbaldagen 2021 + naam speler (voor- en achternaam)

Bij @hotmail adressen komen onze e-mails vaak in de ‘spam’ terecht. Houdt daarom ook regelmatig de spam in de gaten. Heb je al enige tijd niets van ons vernomen, neem dan gerust even contact met ons op.

Je ontvangt uiterlijk een week voor aanvang van het evenement aanvullende informatie over de Korfbaldagen. Mocht je vooraf al vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

De Skills Korfbaldagen zijn op maandag 3 mei en dinsdag 4 mei van 09.00 uur – 15.00 uur bij Sparta Zwolle. De deelnemers zijn vanaf 08.45 uur welkom op Sportpark De Verbinding in Zwolle.

De Skills Korfbaldagen zijn op donderdag 6 mei en vrijdag 7 mei van 09.00 uur – 15.00 uur bij DOS Kampen. De deelnemers zijn vanaf 08.45 uur welkom op Sportpark De Maten in Kampen.

In verband met de voorschriften omtrent het Coronavirus willen wij je aandacht vragen voor de volgende veiligheidsvoorschriften:

Ouders zijn momenteel niet welkom in de accommodatie. Er staat een trainer bij de ingang om de deelnemers te ontvangen.

Deelnemers tot en met 12 jaar hoeven geen afstand te houden tot de trainers. Deelnemers van 13 jaar en ouder dienen wel altijd 1,5 meter afstand tot de hoofdtrainers en vrijwilligers. 

Mocht je vooraf vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via info@korfbalskills.fun of 06-46597253.

Met sportieve groet,

Kaj Raterman en Matthias Odding
KorfbalSkills