Betaal veilig en snel via iDeal

Betalingspagina Korfbal & Fundag

Bedankt voor je aanmelding voor de Korfbal & Fundag bij Sparta Zwolle.

De kosten voor de inschrijving zijn €30,- Je kunt veilig betalen via iDeal. Vul het betaalformulier (hieronder) in met de juiste gegevens. Je inschrijving is pas definitief als het inschrijfgeld bij ons ontvangen is.

Totaal: € -

Je kunt het bedrag ook handmatig overmaken:

  • IBAN nummer: NL36 INGB 0006 8830 74
  • t.n.v. Voetbalschool Skills Zwolle
  • Omschrijving: Korfbal en Fundag + naam speler (voor- en achternaam)

Je inschrijving is pas definitief als het inschrijfgeld bij ons ontvangen is. Je ontvangt van ons een bevestiging zodra het inschrijfgeld ontvangen is. Wij versturen deze bevestigingen eens per twee weken.

In verband met het Coronavirus vragen we je aandacht voor de volgende veiligheidsvoorschriften:

Per deelnemer is er een ouder welkom op het sportpark, mits de 1,5 meter afstand wordt gehandhaafd.

Deelnemers tot en met 12 jaar hoeven geen afstand te houden tot de trainers. Deelnemers van 13 jaar en ouder dienen wel altijd 1,5 meter afstand tot de trainers en vrijwilligers.

Houdt regelmatig ook de spam in de gaten, want onze e-mails komen helaas nog wel eens in de spam terecht. Mocht je na inschrijving toch afzien van deelname, dan ontvangen wij graag een bericht van afmelding.

Bekijk voor de zekerheid of de gegevens hieronder correct zijn ingevuld zijn. Het gebeurt regelmatig dat een kledingstuk niet past omdat de verkeerde maat per ongeluk is aangevinkt. Mocht er iets niet kloppen, neem dan contact met ons op via info@skillszwolle.nl

Met sportieve groet,

Kaj Raterman en Matthias Odding