Betaal gemakkelijk en snel via iDeal

Betalingspagina Indoor Korfbaldagen

Bedankt voor je aanmelding voor de Indoor Korfbaldagen 2021.

De kosten voor de inschrijving zijn afhankelijk van het invullen van het formulier. Je kunt veilig betalen via iDeal. Vul het betaalformulier (hieronder) in met de juiste gegevens. Je inschrijving is pas definitief als het inschrijfgeld bij ons ontvangen is.

Totaal: € -

Je kunt het bedrag ook handmatig overmaken:

  • IBAN nummer: NL36 INGB 0006 8830 74
  • t.n.v. Voetbalschool Skills Zwolle
  • Omschrijving: Indoor Korfbaldagen 2021 + naam speler (voor- en achternaam)

Bij @hotmail adressen komen onze e-mails vaak in de ‘spam’ terecht. Houdt daarom ook regelmatig de spam in de gaten. Heb je al enige tijd niets van ons vernomen, neem dan gerust even contact met ons op.

Je ontvangt uiterlijk een week voor aanvang van het evenement aanvullende informatie over de Korfbaldagen. Mocht je vooraf al vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

De Indoor Korfbaldagen zijn op woensdag 24 februari en donderdag 25 februari van 09.00 uur – 15.00 uur in de ZBC-hal. De deelnemers zijn vanaf 08.45 uur welkom in de ZBC-hal.

In verband met de voorschriften omtrent het Coronavirus willen wij je aandacht vragen voor de volgende veiligheidsvoorschriften:

Ouders zijn momenteel niet welkom in de accommodatie. Er staat een trainer bij de ingang om de deelnemers te ontvangen.

Deelnemers tot en met 12 jaar hoeven geen afstand te houden tot de trainers. Deelnemers van 13 jaar en ouder dienen wel altijd 1,5 meter afstand tot de hoofdtrainers en vrijwilligers. 

Mocht je vooraf vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via info@skillszwolle.nl of 06-46597253.

Met sportieve groet,

Kaj Raterman en Matthias Odding
KorfbalSkills