Betaal gemakkelijk en veilig via iDeal

Betalingspagina Voetbalschool Skills

Bedankt voor je aanmelding voor de Voetbalschool voorjaar 2021.

De kosten voor de inschrijving zijn afhankelijk van het invullen van het formulier. Je kunt veilig betalen via iDeal. Vul het betaalformulier (hieronder) in met de juiste gegevens. Je inschrijving is pas definitief als het inschrijfgeld bij ons ontvangen is.


Totaal: € -

Je kunt het bedrag ook handmatig overmaken:

  • IBAN nummer: NL36 INGB 0006 8830 74
  • t.n.v. Voetbalschool Skills Zwolle
  • Omschrijving: Voetbalschool voorjaar 2021 + naam speler (voor- en achternaam)

Bij @hotmail adressen komen onze e-mails vaak in de ‘spam’ terecht. Houdt daarom ook regelmatig de spam in de gaten. Heb je al enige tijd niets van ons vernomen, neem dan gerust even contact met ons op.

Je ontvangt uiterlijk één week voor de start van de eerste training van de Voetbalschool aanvullende informatie over onze trainingen. Mocht je vooraf al vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Belangrijke informatie / voorschriften omtrent Coronavirus

De Voetbalschool start op vrijdag 19 maart bij FC Dalfsen en op zondag 21 maart vv SVI. De trainingen op vrijdag zijn om 17.00 uur en op zondag om 10.00 uur en 11.15 uur. De deelnemers zijn maximaal 10 minuten voor aanvang van hun training welkom op het sportpark.

In verband met de voorschriften omtrent het Coronavirus willen wij je aandacht vragen voor de volgende veiligheidsvoorschriften:

Ouders/verzorgers zijn momenteel helaas niet welkom op het sportpark, wij hopen dat dit in maart 2021 weer versoepeld is.

Deelnemers tot en met 12 jaar hoeven geen afstand te houden tot de trainers. Deelnemers van 13 jaar en ouder dienen wel altijd 1,5 meter afstand tot de trainers en vrijwilligers.

Mocht je vooraf vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via info@skillszwolle.nl of 06-46597253.

Met sportieve groet,

Niek Bolte en Matthias Odding
Voetbalschool Skills