Aanvraagformulier voetbalfeestje

Graag de naam van het contactpersoon invullen.
Het telefoonnummer waarop het contactpersoon bereikbaar is.
Mocht je nog geen definitief aantal weten, dan is dat geen probleem hoor!
Maandag tot en met vrijdag. Graag een voorkeursdatum en tijdstip voor het voetbalfeestje aangeven. Een eventuele tweede en derde optie wordt gewaardeerd. Heb je nog geen specifieke datum in gedachten, dan volstaat een bepaalde voorkeursperiode ook.
Het voetbalfeestje kan plaatsvinden bij vv SVI, CSV'28, vv Berkum, sportpark De Bosrand (VSW) of op locatie. Op sportpark de Bosrand is er een mogelijkheid tot het eten van patat met een snack en een beker ranja voor of na de voetbaltraining. De extra kosten bedragen €6,- per persoon en deze kosten worden apart in rekening gebracht na de aanvraag.
Zijn er bepaalde oefeningen, voetbalonderdelen of spelletjes die de jarige leuk vindt om te doen? Laat het ons weten en dan houden wij er rekening bij het voorbereiden van het voetbalfeestje.
De kosten van een extra cadeau voor een eventuele tweede jarige is €14,95.
Opmerkingen of eventueel medicijngebruik en/of aandachtspunten waarvan wij op de hoogte moeten zijn.
Wij houden onze volgers graag op de hoogte van wat wij doen. Daarom maken wij bij al onze activiteiten en evenementen foto's en video's om ze via de 'story' op Instagram en Facebook te laten zien aan onze volgers. Op verzoek houden wij uiteraard rekening met kinderen die niet in beeld mogen komen.
De algemene voorwaarden vind je onder het kopje \'wie zijn wij\'.
Als je bovenstaande box aanvinkt, dan voegen wij het opgegeven e-mailadres toe aan onze mailinglijst. Hierdoor ben je als eerste op de hoogte van onze nieuwe evenementen.