11 september 2017

Voetbalclinics

Skills Zwolle biedt voetbalclinics op maat aan voor vakantieparken, scholen, sportverenigingen, bedrijven en particulieren. Wij bieden voetbalclinics aan voor jong en oud en voor voetballers en niet-voetballers. In overleg met u stellen wij een voetbalclinic op maat samen die het beste bij uw wensen en uw deelnemers past. 

Wilt u een leuke en uitdagende clinic of voor uw gasten, leerlingen, spelers of deelnemers? Organiseert u binnenkort een evenement of familiedag en wilt u een leuke voetbalclinic voor jong en oud? Wij verzorgen een voetbalclinic op maat!

Wij bieden verschillende voetbalclinics aan, hieronder vindt u de clinics die wij aanbieden.

Voetbal en Fun clinic

Bij voetbal en Fun bestaat uit een clinic met allerlei verschillende leuke en uitdagende voetbalonderdelen. Denk hierbij aan voetgolf, snelheidsmeter, voetvolley etc. Lees meer.

Professionele clinic

Tijdens een professionele clinic is het doel om doormiddel van leuke en uitdagende oefenvormen de deelnemers beter te leren voetballen. Denk hierbij aan kappen en draaien, passeren etc. Lees meer.

In overleg met u stellen wij een voetbalclinic op maat samen die het beste bij uw wensen en uw deelnemers past. Het is uiteraard ook mogelijk om een professionele clinic en Voetbal en Fun clinic te combineren. Klik hier om een offerte aan te vragen.