14 maart 2016

Privétraining

Wil jij jezelf verbeteren in specifieke onderdelen van het voetbal, waar tijdens de trainingen bij je voetbalvereniging geen aandacht aan wordt besteed? Ben jij een aanvaller maar wordt er nooit getraind op passeren en voorzetten geven? Wordt er niet getraind op het spelen van 1 tegen 1 duels als verdediger? Of wil jij je sneller ontwikkelen als voetballer? Wij hebben meer dan 100 uur aan ervaring in het geven van privétraining! Het is bewezen dat spelers die trainen in kleine groepen van maximaal 4 spelers per trainer, zich veel sneller ontwikkelen dan spelers bij 'normale' teamtrainingen.

Wat is privétraining?

Bij privétraining staat de wens van de speler(s) centraal. Privétraining is een mogelijkheid om specifieker te trainen. Bij elke positie in een team horen andere taken. Tijdens een 'normale' training van een team wordt er vaak op algemene dingen getraind. Met de privétraining heb je de mogelijkheid om de dingen te trainen die jij graag wilt!

Individuele privétraining of privétraining in groepsverband

Bij Skills Zwolle bieden wij twee vormen van privétraining aan. Individuele privétraining is voor spelers die 1-op-1 met één van onze trainers willen trainen. Privétraining in groepsverband is voor kleine groepjes spelers.

Tijdens de zomerperiode kunnen de privétrainingen dagelijks gegeven worden. De dagen en tijdstippen van de privétrainingen worden ingepland in overleg en op basis van beschikbaarheid van de trainers.

Wil jij meer informatie over privétrainingen? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier op de homepage of stuur een e-mail naar info@skillszwolle.nl