22 maart 2016

Privétraining in groepsverband

Trainen met een groep van maximaal 4 spelers met een trainer van de voetbalschool. Met de privétraining in groepsverband bepaal jij samen met jouw vriendjes of vriendinnetjes waar jullie beter in willen worden. Het grote voordeel van privétraining in groepsverband is dat de aangeleerde techniek ook geoefend kan worden onder weerstand. Denk aan het daadwerkelijk passeren van iemand met je nieuwe passeerbeweging of het verhogen van je handelingssnelheid onder druk van een tegenstander.

Het is bewezen dat trainen in kleinere groepen zeer snel effect heeft op de ontwikkeling van voetballers!

1 training van 60 minuten voor slechts €35,-

Pakket van 5 trainingen + 1 training gratis voor slechts €175,-

Groepen groter dan 4 spelers, € 8,75 per speler boven op het uur tarief.

Heb jij nog vragen over privétraining in groepsverband? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier op de homepage of stuur een e-mail naar info@skillszwolle.nl

Voor het aanvragen van privétraining in groepsverband, vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op. 

Aanvraagformulier privétraining in groepsverband
Graag het team(s) noteren van het seizoen 2017/2018
Telefoonnummer waarop ouders/verzorgers bereikbaar zijn tijdens de activiteiten van Skills Zwolle.
Geef hier kort weer wat jullie willen trainen, wat willen jullie verbeteren? Denk aan: basistechniek, looptechniek, traptechniek, voorzetten, afwerken in en rondom de zestien meter, koppen, passen en trappen, kappen en draaien etc.
Welke dag en welk dagdeel komt jullie het beste uit? Natuurlijk is het ook mogelijk om per training een afspraak te maken.
De algemene voorwaarden vind je onder het kopje \'wie zijn wij\'.