14 september 2017

FIFA-voetbaldag voorjaarsvakantie 2018

Naar aanleiding van het grote succes van de Skills FIFA-voetbaldagen in de herfstvakantie van afgelopen jaar, komt Skills Zwolle in de voorjaarsvakantie met de derde editie van de FIFA-voetbaldagen. Een compleet verzorgde dag vol FIFA, voetbal en een heleboel plezier!

Speel jij veel FIFA maar voetbal je ook graag buiten? Dan is deze FIFA-voetbaldag perfect voor jou! Tijdens de voorjaarsvakantie organiseren wij een FIFA 18 toernooi in combinatie met twee trainingen buiten op het veld. Wordt jij de nieuwe Skills FIFA-voetbaldag kampioen?  

De FIFA-voetbaldag is een dagvullend programma waarbij jij in de ochtend de groepsfase van het FIFA 18 toernooi speelt in het clubhuis, en een voetbaltraining van 90 minuten krijgt op het veld. Na een heerlijke lunch worden de finales van het toernooi gespeeld en speel je buiten verschillende leuke uitdagende voetbalvormen. De dag wordt afgesloten met de grote FIFA 18 finale voor het oog van alle deelnemers en bezoekers. 

De FIFA-Voetbaldag is voor alle kinderen van JO8 t/m JO13 en vindt plaats op donderdag 1 maart 2018. Om het FIFA 18 toernooi leuk en competitief voor iedereen te maken, worden er tijdens deze FIFA-voetbaldag twee verschillende toernooien gespeeld.

De Skills FIFA-Voetbaldag wordt georganiseerd op Sportpark De Siggels (vv SVI) en zal duren van 09.00 uur tot en met 15.30 uur. De kosten om deel te nemen aan deze dag zijn €24,50 en hiervoor krijg je twee trainingen van 90 minuten, speel je minimaal 6 wedstrijden FIFA 18 en krijg je een heerlijke lunch. Uiteraard is er voor de winnaar van het FIFA 18 toernooi een toepasselijke prijs! 

Schrijf je hier in voor donderdag 1 maart.